Supply Chain Advies

Naast Logistiek Advies kan Vision-Share u ook ondersteunen in uw Supply Chain:

op een lijn brengen van vraag en aanbod, het vrijmaken van gelden in uw waarde-keten; analyses van doorlooptijden, voorraden en daaraan verbonden werkkapitaal zijn cruciaal voor het verbeteren van uw goederenstroom.
 

Handel & Douane

Wij hebben ervaring met de douane-wetgeving in Europa: de gecombineerde nomenclatuur en de Taric.

De gecombineerde nomenclatuur is de tarief- en statistieknomenclatuur van de douane-unie. Het gemeenschappelijk douanetarief is de lijst van douanerechten die gelden wanneer goederen in de Europese Unie worden ingevoerd.
Taric is de afkorting van "tarif integré des Communautes européennes (geïntegreerd tarief van de Europese Gemeenschappen).

Het comitologie register en EUR-Lex: een register en depot van documenten welke betrekking hebben op de comitologie. Middels EUR-Lex hebben wij rechtstreeks toegang tot het Europese recht.

D.m.v. deze kennis, aangevuld met practische ervaringen, kunnen wij u adviseren bij diverse projecten,  zoals het correct administreren van uw producten, het begeleiden bij de implementatie van een douane-vergunning voor uw warehouse, het maken van keuzes bij sourcing/assembly binnen uw supply chain.
 
 
Supply Chain Advies
 
 
De website van Vision Share maakt gebruik van cookies voor het anoniem bijhouden van gebruikersstatistieken.
Door gebruik te blijven maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van deze cookies.
 
Sluit lees meer