Milieubarometer

Bespaar kosten en milieu met de Milieubarometer

Vision-Share stimuleert bedrijven om hun milieubelasting terug te dringen. De Milieubarometer is hierbij een handig hulpmiddel.

De Milieubarometer is een milieuregistratie die de milieuscore en milieukosten van uw bedrijf eenvoudig en snel zichtbaar maakt. Door het gebruik van de barometer kunt u fors op milieukosten besparen. Dit kan oplopen tot duizenden euro's. De kosten van de Milieubarometer bedragen minder dan 200 euro per jaar. Het instrument verdient zich dus zeer snel terug.

De Milieubarometer is getest en geïntroduceerd bij honderden bedrijven. Gebruikers zijn vaak zeer enthousiast. Men noemt de Milieubarometer "een eye-opener", "een stuurwiel" en "vast gereedschap op het dashboard van de ondernemer".

Hoe werkt de Milieubarometer? Vision-Share begeleidt u bij het invullen van gegevens over energie, water, afval, emissies, transport en eventueel papierverbruik in. Vervolgens ziet u in verscheidene staafdiagrammen welke milieuaspecten het meest bijdragen aan de totale milieuscore en milieukosten van uw bedrijf.

Voordelen van de Milieubarometer:
 
  • eenvoudig in te vullen
  • geeft de prioriteiten voor het terugdringen van uw milieukosten
  • voldoet aan de eisen aan milieuregistratie van de overheid
  • maakt de communicatie over uw milieuprestatie makkelijk

Wij assisteren u bij een Carbon Footprint Audit.
 
 
Supply Chain Advies